Nuotti-valmennus

Aika : 1.4.2020 – 31.12.2023

NUOTTI-valmennus toteutetaan Kansaneläkelaitoksen kuntoutusetuuksista ja kuntoutusrahaetuuksista annetun lain ( KKRL, 566/2005) 7 a§:n mukaisena ammatillisena kuntoutuksena.

KENELLE?

Nuotti-valmennus sopii sinulle, kun tarvitset tukea elämäntilanteesi ja tulevaisuuden toiveiden selkiyttämiseen sekä ohjausta alustavan opiskelu- tai työelämäsuunnitelman tekemiseen. Olet 16–29-vuotias ja sinulla ei vielä ole opiskelu- tai työpaikkaa tai sinulla on haasteita opinnoissa, mutta haluaisit päästä eteenpäin tulevaisuuden suunnitelmasi kanssa. Oman valmentajasi kanssa asetat vahvuuksiasi ja toiveitasi vastaavat tavoitteet ja lähdette yhdessä niitä kohti.

Toteutamme Nuotti-valmennusta Pohjois-Savon alueella, erityisesti Ylä-Savossa.

PALVELUN KUVAUS

Valmennus toteutetaan viiden kuukauden aikana. Tapaamiset valmentajan kanssa ovat pääsiassa yksilöllisiä, mutta ne voidaan toteuttaa myös tapaamisena sinun verkostosi kanssa. Voit tavata Nuotti- valmentajan esim. omassa kodissasi tai kahviossa. Osa valmennuksesta voidaan toteuttaa etänä, esimerkiksi videoyhteydellä. Sovit valmentajasi kanssa teille sopivimmista yhteydenpidon tavoista tapaamisten välillä.

Nuotti-valmennus on sinulle maksutonta ja valmennuksen ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Päästäksesi Nuotti-valmennukseen et tarvitse lääkärintodistusta. Ota yhteys Kelaan soittamalla numeroon 020 692 205, laittamalla viestiä oma-asioinnissa tai laittamalla kuntoutushakemus (KU101) Kerro, että haluaisit Nuotti-valmennukseen TOIMI-säätiölle.

Lisätietoja Kelan etuuksista saat internet- sivuilta KELA

https://elamassa.fi/tyo-ja-toimeentulo/nuotti-valmennus-sonjan-vointi-on-parantunut-huomattavasti/

Tutustu Sonjan tarinaan.