Työllistäminen palkkatuella

Voit hakea palkkatukityöhön TOIMI- säätiölle pääsääntöisesti, jos

  • sinulla on oikeus palkkatukeen
  • työttömyytesi on jatkunut pitkään ja saat työmarkkinatukea
  • olet iisalmelainen tai kiuruvetinen, (muilta paikkakunnilta tulevien kanssa sovittavissa erikseen)

Tavoitteena palkkatukityössä on parantaa ammatillista osaamistasi ja mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille.

Palkkatukityö on määräaikainen työsuhde, jonka kesto on yleensä 6 kk tai 8 kk. Mikäli saat pidempikestoisemman työ- tai koulutuspaikan, voit keskeyttää palkkatukityön. Joissakin tapauksissa voidaan tehdä oppisopimus, jolloin palkkatukea haetaan koko koulutusajalle. Palkkatukityöstä on mahdollisuus siirtyä määräaikaisesti ulkopuolisen työnantajan palvelukseen.

Työaika palkkatukityössä on yleensä 85% työehtosopimuksen mukaisesta säännöllisestä työajasta, eli 33 tuntia viikossa. TOIMI- säätiössä noudatetaan AVAINTES työehtosopimusta. Useimmiten palkkatukityötä edeltää kuukauden mittainen työkokeilu, jonka aikana voit miettiä, onko tehtävä sinulle sopiva.

Meillä on useita työ- ja oppimisympäristöjä, joilla on monipuolisia työtehtäviä, Katso Lisää.

Ammattitaitoiset työvalmentajat opastavat työtehtäviin ja saat tukea työssä suoriutumisessa. Lisäksi palkkatukityöhön kuuluu yksilö- ja ryhmävalmennusta. Jakson aikana työstät valmentajien kanssa jatkosuunnitelman koulutukseen tai työhön.

Voit keskustella suunnitelmistasi työllistyä TOIMI- säätiölle myös TE-toimiston tai Iisalmen ja Kiuruveden työllisyyspalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Hae palkkatukityöhön ottamalla yhteyttä

Hannele Janatuinenn
Puh. 040 830 4363
tai sähköpostilla hannele.janatuinen@toimisaatio.fi.

Tule tutustumaan!