Ajankohtaista

LammenKIERTO-hanke selvittää tekstiilinkierrätystä Ylä-Savossa

Selvitämme tekstiilinkierrätystä Ylä-Savossa! Voisimmeko keksiä työllistymismahdollisuuksia tekstiilinkierrätyksen parissa? Ole mukana ideoimassa ja kertomassa halukkuudestasi tulla mukaan!

Pyöräytimme käyntiin LammenKIERTO-tekstiilinkierrätyshankkeen kesäkuun alussa. Hankkeen tavoitteena on luoda ilmastoystävällinen, yhteiskuntavastuullinen ja kustannustehokas kotitaloustekstiilien kierrätysmalli Ylä-Savossa.

Tekstiilinkierrätys- ja selvityshankkeen tavoitteena on järjestää tekstiilinkierrätyksen ja lajittelun avulla työllistymismahdollisuuksia osatyökykyisille tai muutoin heikossa työmarkkina-asemassa oleville.

Etsimme kumppaneita kunnista – ota yhteyttä!

Etsimme kumppaneita; järjestöjä ja kuntia, joita tekstiilinkierrätys ja lajittelu kiinnostaa mm. työllistämismielessä. Ota yhteyttä!

Hankkeessa on tiiviisti jo tässä vaiheessa mukana mm. Ylä-Savon Jätehuolto ja Iisalmen kaupunki.

Lisätietoja hankkeesta sekä yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

#tekstiilinkierrätys #poistotekstiili #kierrätys #yhteiskuntavastuu #yhteiskunnallinenyritys

Uutta säätiöllä!

Lahjoita tavaraa – laitat hyvän kiertämään!

Tavaralahjoituksellasi on merkitystä.

Onko Sinulla kotona jokin pieni huonekalu tai esine, josta haluaisit luopua, mutta roskiinkaan et haluaisi sitä heittää?

Tuunaamme lahjoitetut kalusteet ja myymme ne sitten eteenpäin. Saaduilla varoilla pyrimme kehittämään toimintaamme edelleen. Pajalla luodaan vanhasta uutta huoltaen ja tuunaten.

Lahjoittamalla meille tuet työtämme ympäristön hyväksi. Samalla autat meitä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia vaikeassa työmarkkinatilanteessa oleville työnhakijoille ja osatyökykyisille. Suuri kiitos siitä!

Kiitos kun lahjoitat – sinun avullasi hyvä kiertää!

Ota yhteyttä: Johanna Väisänen 040 830 2683.

Olemme yhteiskunnallinen yritys!

Säätiö on yhteiskunnallinen yritys, joka tarkoittaa:

Yhteiskunnalliset yritykset toimivat vastuullisesti ja kantavat yhteiskunnallista vastuuta. Nämä yritykset harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät voitostaan vähintään puolet toimintansa kehittämiseen tai lahjoittavat sen määrittämäänsä hyvään tarkoitukseen. Merkin voi saada käyttöönsä yritys, joka on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia.  

Kiteytämme yhteiskunnallisen tehtävämme kolmeen kohtaan:

  • Tuotamme laskisääteisiä sosiaali- ja kuntoutuspalveluita
  • Tarjoamme osatyökykyisille osallisuuden työelämään
  • Olemme tärkeä toimija alueen yritysten tuotantoketjuissa

Valitse yritys, jolla on tarkoitus!