Moni-Nuorten työpaja

Oletko 17-29-vuotias nuori? Meillä on sinulle useita mahdollisuuksia kokeilla eri työtehtäviä oman ammattialan löytämiseksi ja työkokemuksen saamiseksi. Säätiöllä on useita työ- ja oppimisympäristöjä, joilla on monipuolisia työtehtäviä, Katso Lisää.

Ammattitaitoiset työvalmentajat opastavat työtehtäviin ja saat tukea työssä suoriutumisessa. Tukenasi on myös yksilövalmentaja, jolta saat tarvittaessa apua erilaisten asioiden selvittelyssä. Jos touhu kiinnostaa, nuori aloittaa STARTTI-pajassa.

STARTTI-paja

STARTTI-valmennus perustuu asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen rauhallisessa, turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. STARTTI keskittyy maltillisella, mutta päämäärähakuisella tempolla tukemaan asiakasta omien voimavarojen havainnoinnissa ja suunnan löytymisessä kohti opintoja ja/tai työllistymistä. Työskentely koostuu yksilövalmennuksesta ja tarkoituksenmukaisista pienryhmävalmennuksista.

STARTTI-valmennuksessa hyödynnetään Into ry:n tutkimusta starttivalmennuksesta ja TOIMI-työvalmennussäätiön omissa palveluissa kehitettyjä käytänteitä. Apuna käytetään mm. ajanmukaisia kykyviisari ja goaling kartoitus-, tavoite- sekä arviointityökaluja kattavan kokonaiskuvan ja motivoivan tulevaisuudensuunnittelun tueksi.

DIGI-Paja ja LUOVA-paja osana MONI-pajaa

Digi-pajassa voidaan tutustua eri toimijoiden nettipalveluihin ja niiden käyttöön. Tutustutaan eri digi-alustoihin, peleihin ja kuvien muokkaukseen sekä videomuokkaukseen (Indesign, Adobe Photoshop, Shotcut). Luova-paja pitää sisällään kuntoutuksellisia toimintoja luovuuden avulla. Savenmuotoilua, lasitöitä, tuunailua, musatekstejä, runoja, spray-maalausta, draamaa, green care-toimintaa………Ideoita otetaan vastaan!

Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Hanne Bunda
Puh. 040 480 2172 tai sähköpostilla hanne.bunda@toimisaatio.fi

Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Mirva Matkaniemi
Puh. 040 355 9758 tai sähköpostilla mirva.matkaniemi@toimisaatio.fi

Tule tutustumaan!