Myymälät Pirtti ja Tuunaus-paja

Iisalmen yksikössä, os. Lammenkaari 4, sijaitsevassa lounaskahvila-myymälä Pirtissä on myynnissä valmentautujien eri työ- ja oppimisympäristöissä valmistamia tuotteita. Pirtissä on tarjolla meidän valmistuskeittiössä valmistettu edullinen ja monipuolinen lounas arkisin klo 10.30-13 ja maittavia kahvilatuotteita.

Myös Kiuruvedellä voit tutustua tuotteisiin ja tehdä pieniä ostoksia.

Tuunaus-pajan myymälästä, Pirtin vieressä, voit tehdä edullisia löytöjä kotiin, mökille, opiskelija-asuntoon.. Meille voit myös lahjoittaa itsellesi tarpeettomia huonekaluja. Teemme myös pienimuotoisia korjaus- ja kunnostustöitä tilauksesta. Otamme myös vastaan kodin kaiken kuntoiset, mutta kuivat ja puhtaat kodin poistotekstiilit sekä vaatteet.

Tuunaus-pajalla tuunaamme meille lahjoitetut kalusteet ja myymme ne sitten eteenpäin. Lajittelemme tekstiilit siten, että osa niistä lähtee jatkojalostukseen, osa hyödynnetään meidän omiin tuotteisiin ja hyvä kuntoiset myydään edullisesti. Saaduilla varoilla pyrimme kehittämään toimintaamme edelleen.

Pajalla luodaan vanhasta uutta huoltaen, tuunaten ja käsityötaitoja kunnioittaen.

Lahjoittamalla meille tuet työtämme ympäristön hyväksi. Samalla autat meitä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia vaikeassa työmarkkinatilanteessa oleville työnhakijoille ja osatyökykyisille. Suuri kiitos siitä!

Kysy Johannalta lisää p. 040 830 2683