Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Aukioloajat

Myymälät:

Iisalmi ma, to ja pe 09:00-16:00

            ti ja ke 09:00 - 17:00

Kiuruvesi ma-pe 09:00-15:00

Polttopuun myynti:

040 830 43 63

ma-pe 08:00-15:00

Hallinto ja toimistopalvelut:

ma-pe 08:00-16:00

Tuotanto Iisalmi ja Kiuruvesi

ma-to 07:30-16:00

pe 07:30-14:30

 

KESÄTYÖHAKU ON PÄÄTTYNYT! 

HAKEMUKSIA SAAPUI n. 30 kpl

 

Hei sinä iisalmelainen tai kiuruvetinen nuori!

Kesätyöhaku on alkanut!

Tulosta hakemus, täytä ja palauta Iisalmessa toimistolle Lammenkaari 4 (ABC:n takana, toimiston ovi rakennuksen kaupunginpuoleisessa päädyssä) tai Kiuruvedellä myymälään Yrittäjäntie 10.

Tutustu osastoihin Tuotantopalvelut valikossa.

Kesätyöhakemus TOIMI-säätiölle (lataa PDF)

 

 

 

 

Ylä-Savon TOIMI- työvalmennussäätiö hakee työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

 

 

Työvalmentaja tekstiiliosastolle Kiuruvedelle

Hakuaika päättynyt

Kiuruveden tekstiiliosastolla annetaan työ- ja yksilövalmennusta osatyökykyisille, kuntoutujille ja työttömille työnhakijoille. Osaston työtehtäviä ovat mm. mattojen ja poppanoiden kutominen sekä tekstiilituotteiden ja sisustustarvikkeiden valmistaminen. Työvalmentajan tehtävänä on tekstiiliosaston töiden organisointi ja kehittäminen.

Tehtävä edellyttää erilaisten valmentautujien henkilökohtaisen opastuksen ja ohjauksen hallitsemista. Tekstiilialan osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä korostuvat hyvä vuorovaikutus-, yhteistyö - ja ryhmänohjaustaidot.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään opistotasoinen tutkinto sosiaali- ja terveysalalta.

Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV tulee lähettää 20.03.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedustelut: kehittämispäällikkö Hanna-Leena Tela, puh. 040 528 1029

 

Talouspäällikkö Hakuaika päättynyt!

Talouspäällikkö vastaa TOIMI-säätiön taloushallinnosta kokonaisuudessaan (budjetointi, kirjanpito, kuukausiraportoinnit, tilinpäätös sekä maksuliikenne). Työ vaatii yhtä aikaa tarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista. Työssä on tärkeää ymmärtää toiminnan ja taloudellisten tietojen yhteys.

Talouspäälliköltä edellytetään:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (tradenomi, ktm) ja/tai vahvaa käytännön työkokemusta taloushallinnosta
  • tarkkuutta ja kykyä oppia nopeasti uutta
  • itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoja
  • kykyä kehittää itsenäisesti taloushallintoa ja raportointia säätiön johdolle
  • paineensietokykyä ja erittäin hyvää yhteistyökykyä

 

Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV tulee lähettää 06.03.2017, klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut: toimitusjohtaja Tuula Hirvonen 040 358 5419

 

Hanketyöntekijä (yksilö- ja työhönvalmentaja) SPESSU-hankkeeseen, hakuaika päättynyt.

Spessu –hankkeen tavoitteena on edistää eritysnuorten työelämään siirtymistä kehittämällä työelämässä tarvittavia taitoja ja valmiuksia yksilö-, ryhmä- ja työhönvalmennuksen avulla.

SPESSU-hankkeen yksilö- ja työhönvalmentaja

  • osallistuu ryhmävalmennusten suunnitteluun ja toteutukseen muun tiimin kanssa
  • vastaa yksilö- ja työhönvalmennuksesta omien asiakkaidensa osalta

Toivomme sinulla olevan vähintään soveltuva amk-tasoinen tutkinto sekä kokemusta nuorten parissa työskentelystä, yksilövalmennuksesta ja työnantajayhteistyöstä.

Työssäsi tarvitset ohjaustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä taitoa kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita. Lisäksi pystyt sitoutumaan TOIMI-säätiön arvoihin. Hankkeen toimintakenttä on koko Ylä-Savo ja työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsopimus on määräaikainen 1.3.-31.12.2017. Koeaika on kolme kuukautta. Hankerahoituksesta on alustava päätös vuosille 2017- 2019.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV tulee lähettää viimeistään 22.2.2017 klo 16.00 sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedustelut: hankepäällikkö Sari Karhu, puh. 040 634 1832